Локо (Пд) е на крачка от продажбата на полузащитника Пиер Зебли

...
Локо (Пд) е на крачка от продажбата на полузащитника Пиер Зебли
Коментари Харесай

Халф на Локо е пред трансфер в Русия

Локо (Пд) е на крачка от продажбата на полузащитника Пиер Зебли в съветската Висша лига, съобщава Българска телеграфна агенция. Следващата стъпка за 25-годишния полузащитник от Кот д " Ивоар е ФК Химки от Подмосковието. Клубът се намира на предпоследното 15-о място в елита на Русия с 12 точки и се бори за оцеляването си. С по точка повече от тях имат Факел (Воронеж) и Локомотив (Москва) пред тях в класирането.

Зебли има и италиански паспорт, защото още като младеж на 15 години стартира да играе в тамошни академии, минава даже и през Интер (Милано). Локомотив (Пловдив) е неговият втори тим в България, откакто на първо време сподели качества във към този момент несъществуващия Царско село.

Дефанзивният халф беше един от първите футболисти, които Александър Томаш докара на " Лаута ". Получи доверие и се потвърди при черно-белите. Най-вероятно обаче контролната среща с Нижни Новгород (1:1) преди два дни е била неговата последна среща с екипа на пловдивския Локомотив. Ако прехвърлянето се реализира, то Зебли ще бъде третият продаден състезател тази зима от " Лаута ". Преди него към ЦСКА 1948 отпътуваха Бирсент Карагарен и Райън Бидунга. Със свободни прехвърляния пък напуснаха Александър Василев за Черно море, Преслав Боруков в Арда, както и Христо Иванов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР